Φόρτωση...

Υπηρεσιες

Η πληροφορικη, στις υπηρεσιες σας
Αρχικη / Υπηρεσιες

Graphic Design

Banners, διαφημιστικά έντυπα, επαγγελματικές κάρτες, λογότυπα και ό,τι έχει να κάνει με την οπτική-ψηφιακή επικοινωνία της επιχείρησής σας.

Digital Marketing

SEO, Analytics, Website Optimization, Social Media Marketing, Ad Campaigns, με τη βοήθεια των κορυφαίων επαγγελματικών εργαλείων.

Web Design

Σχεδιασμός, κατασκευή και υποστήριξη e-shop, e-καταλόγων, e-learning platforms, e-booking και οποιουδήποτε άλλου e-project φαντάζεστε.

Η μεθοδολογια μας

Κάθε νέο project είναι και μία νέα πρόκληση για εμάς. Κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά η μεθοδολογία μας είναι η ίδια, κάθε φορά.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας σε κάθε βήμα υλοποίησης, για να είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα που παραδίδουμε έχει ξεπεράσει κάθε αρχική προσδοκία. Κάθε μας project, είναι περισσότερα από αυτά που θα μπορούσατε να ζητήσετε και λιγότερα από όσα πιστεύατε ότι θα επιβαρυνθείτε.

1. Συζητηση
Η καλή και ειλικρινής επικοινωνία πριν από την ανάληψη κάθε νέου project, είναι το σημαντικότερο βήμα για μία επιτυχημένη συνεργασία.
2. Υλοποιηση
Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεννόηση με τους πελάτες μας, καθ'όλη τη διάρκεια υλοποίησης των project.
3. Παραδοση
Παραδίδουμε τα project μας στην ώρα τους, έχοντας συμπεριλάβει στο τελικό παραδοτέο οτιδήποτε είναι χρήσιμο ή απαραίτητο για τους πελάτες μας.

Δε φοβάμαι τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Φοβάμαι την έλλειψή τους.

ISAAC ASIMOV - ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.