Φόρτωση...

FAQ

FAQ, η αλλιως, συχνες ερωτησεις
Αρχικη / FAQ
Τι ειδους υπηρεσιες παρεχετε;
(Σχεδόν) οτιδήποτε έχει να κάνει με το διαδίκτυο και την παρουσία της επιχείρησής σας σε αυτό. Παρέχουμε υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ (search engine optimization (SEO), search engine marketing (SEM), content marketing, campaign marketing και e-commerce marketing, social media marketing, social media optimization, e-mail direct marketing κ.α.), σχεδιασμού, κατασκευής, βελτιστοποίησης και υποστήριξης κάθε μορφής ιστοσελίδων (ηλεκτρονικοί κατάλογοι, e-shops, πλατφόρμες e-learning, προσωπικές ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα, ιστοσελίδες κρατήσεων κ.α.), υπηρεσίες γραφιστικής όπως σχεδιασμός επαγγελματικών καρτών, banner, διαφημιστικών εντύπων, λογοτύπων, σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας κ.α.
Πως δουλευετε;
Για κάθε project, παραδίδουμε ένα έντυπο το οποίο έχει τη μορφή επίσημης πρότασης. Σε αυτό, αναφέρεται ο υπεύθυνος σύνταξης της πρότασης, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες όπως το τι θα χρειαστούμε από εσάς, ποια θα είναι τα βήματα υλοποίησης, ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, τι θα περιλαμβάνει το τελικό παραδοτέο και φυσικά το αναλυτικό κόστος του συνολικού project, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου. Η πρόταση αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική ούτε ενέχει μορφή συμβολαίου.
Ποσο θα μου κοστισει;
Κάθε υπηρεσία ή νέο project είναι μοναδικό και οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά διαφορετικές. Βασικός μας στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πληροφορικής με ανταγωνιστική (σχεδόν ασυναγώνιστη) κοστολόγηση, συγκριτικά με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του ανταγωνισμού. Όσο για την ποιότητα των project μας, αυτή είναι ούτως ή άλλως ασυναγώνιστη.
Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σας;
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω της φόρμας αποστολής μηνύματος στη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα που αναγράφονται επίσης στη σελίδα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε.
Ας μιλησουμε