Φόρτωση...

Το mywebspot.gr

Αγαπαμε την πληροφορικη & δουλευουμε για εσας
Αρχικη / Το mywebspot.gr

Ποιοι ειμαστε.

Το mywebspot.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012. Ειδικευόμαστε στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, όπως web design, τεχνική υποστήριξη, graphic design κ.α.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στη χρήση και το customization των δημοφιλέστερων opensource κι εμπορικών CMS, ενώ χρησιμοποιούμε τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα SEO, Analytics και Digital Marketing για να επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Web Design, % 100
Digital Marketing, % 100
Graphic Design, % 100
SEO, Analytics, % 100
9000
Ωρες εργασιας
1500
Ημερες εργασιας
2000
Καφεδες στη δουλεια
100000
Μεγαλες ιδεες

Η ιστορια μας

Σκοπός του mywebspot.gr είναι η παροχή υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από web και graphic design, μέχρι τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας.
Μοναδικός στόχος, η απόλυτη ικανοποίησή των πελατών. Μας αρέσει ο ανταγωνισμός, αλλά δουλειά μας είναι να τον ξεπερνάμε για εσάς, κάθε φορά.
Παρακολουθούμε συνεχώς κι ακολουθούμε πιστά τις εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής, επομένως οι ιδέες μας δεν εξαντλούνται ποτέ. Για κάθε σας απαίτηση, έχουμε κάτι να προτείνουμε και τον σωστό τρόπο, με τα σωστά εργαλεία για να το πετύχουμε.
Ας μιλησουμε